עוף פלפל לוהט
זה עובד היטב כמנה עיקרית. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 28%. נסו פלפל אדום לוהט ומרק עגבניות, מתאבנים ממולאים דובדבן לוהט, ו שיפודי סינטה עם קוסקוס ירקות בגריל ורוטב פלפל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1 כפית יין בישול ו 1/2 כפית מלח בקערה; מוסיפים את העוף ומערבבים למעיל. אפשר להשרות 2 עד 3 דקות.
מניחים את העוף במרינדה בשקית פלסטיק גדולה, sealable עם עמילן תירס ולנער מעיל.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ווק או גדולה מעל חום גבוה. מטגנים את העוף בשמן עד שהוא מתחיל פריך סביב הקצוות, 7 עד 10 דקות.
הסר את העוף לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. שמור 2 כפות של השמן, לזרוק את השאר.
מחממים את השמן השמור בווק על חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים את השום, זנגביל, בצל ירוק בשמן עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הצ 'ילי הירוק, צ' ילי מיובש מרוסק, ופלפל סצ ' ואן; ממשיכים לטגן כ -20 שניות יותר. להחזיר את העוף לווק; מערבבים ברוטב סויה, 2 כפיות בישול יין, סוכר, ו 1/2 כפית מלח עד לשלב ביסודיות.