עוף-פסטה-צלחת פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף-פסטה צלחת פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 55 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם יין, זיטי, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מנה אחת אספרגוס ופסטה פטריות, פסטה עוף בצלחת אחת, ו עוף קורדון בלו צלחת פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 5 דקות בכל צד.
מוסיפים פטריות, בצל ושום למחבת; מטוגנים 5 דקות. להחזיר עוף למחבת.
מוסיפים יין, מרק, קורנית, מלח ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בפסטה.