קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

עוף פפריקאש פיירוג'יס

עוף פפריקאש פיירוג'יס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פפריקאש עוף פירוגיס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 374 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, ביצים, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיירוג'יס, פיירוג'יס, ו באפלו פיירוג'יס.

הוראות

1
להכנת הרוקס: במחבת בינונית ממיסים 3 כפות חמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את שמן הזית ואז, בעזרת כף עץ, מערבבים פנימה את הקמח. מבשלים תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומושכת מדפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסירים את הרוקס מהאש לפני שהוא משחים.
4
להכנת המילוי: במחבת גדולה ממיסים 3 כפות חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הרוקס לבצל ואז מוסיפים 1 כוס ציר עוף. מבשלים את הציר תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, העירית, הפפריקה והעגבניות המיובשות. אפשר לרוטב לחזור לרתיחה, ואז מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות תוך ערבוב תדיר עד שהרוטב מצטמצם מעט. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
בינתיים מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומכניסים למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את 2 כוסות ציר העוף הנותרות, מכסים את המחבת ומציפים את העוף על אש בינונית עד לבישול, כ -15 דקות. חושפים את המחבת, מעלים את האש ומבשלים את העוף עד שהציר מתאדה. הניחו לעוף להתקרר, ואז קוביות והוסיפו אותו לרוטב שהתקרר. מקררים את המילוי עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
להכנת הפירוגי: מנפים את הקמח עם המלח לקערת ערבוב. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם השמנת החמוצה ו -1 כוס מים. מערבבים בהדרגה את תערובת הביצים לתערובת הקמח. הופכים את הבצק על קרש מקומח ולשים אותו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
11
מרדדים את הבצק בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
חותכים את הבצק לסיבובים בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מניחים כף מילוי במרכז כל סיבוב. מרטיבים את שולי הבצק, ואז מקפלים ואוטמים. הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ואז הפחיתו את האש לבינונית. עובדים בקבוצות, משליכים את הפירוגי למים המבעבעים ומבשלים עד שהם צפים מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
מסננים היטב ומגישים חם בליווי שמנת חמוצה נוספת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק

מרכיבים

3(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו7206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן11 קילו קישואים,עירית קצוצהעירית קצוצה2ביציםביצים2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה500אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עור וללא עצמותחזה עוף ללא עור וללא עצמות586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עגבניות מיובשות קצוצותעגבניות מיובשות קצוצות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפירוגי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג