עוף פפריקש
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית וקטוגנית? עוף פפריקש יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1063 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. אם יש לך פלפל, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה טוב. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. עונת העוף עם 3/4 כפית מלח והפלפל השחור.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף את העוף, עור בצד למטה. לבשל, בלי להסתובב, עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות. תסתובב ותבשל עוד 3 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת. כפית ולזרוק את כל אבל 1 כף השומן.
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את המרק ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, את הפפריקה ואת המלח הנותר. להביא לרתיחה. להחזיר את העוף לסיר.
אופים עד העוף מבושל דרך, כ -30 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את המלפפון והחומץ (אם תרצה). מחלקים את העוף בין צלחות לשרת עם מנה של שמנת חמוצה ואת המלפפונים (אם המשרתים).טיפ: מנה הונגרית לבבית זו מוגשת באופן מסורתי עם אטריות ביצה שטוחות. אתה יכול גם כפית אותו על אורז לבן או פולנטה מיידית.