עוף פפריקש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פפריקה הונגרית, זרעי טימין, זרעי קימל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה די טוב. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול או תנור הולנדי, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, פלפלים ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הפפריקה, קימל וקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מוסיפים את המניה, עלי דפנה וזרעי קורנית, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים הם מאוד רך הרוטב הוא מעובה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
מוסיפים את העוף לרוטב ומבשלים על אש גבוהה עד רק לבן לאורך, על 6 דקות. השליכו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית. כפית את העוף לתוך קערות, העליון עם שמנת חמוצה.