הוסף עוף, צד עור כלפי מטה. להפחית את החום בינוני גבוה; לבשל עד הזהב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים עוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
יוצקים את כל אבל 1 1/2 כפות טפטוף. מחבת מגניב 2 דקות; לחזור לחום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
להוסיף שום; sauté 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים עגבניות ויין. להגדיל את החום בינוני; להביא לרתוח, גירוד כל חתיכות השחמה. מבשלים עד עגבניות רכות, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
7
להחזיר עוף, עור כלפי מעלה, למחבת. מביאים תערובת לרתיחה. כיסוי; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד העוף מבושל דרך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מעבירים עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את 4 המרכיבים האחרונים לרוטב במחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית חום; מבשלים עד רוטב מתעבה, על 4 דקות. רוטב כפית על עוף; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
Add last 4 ingredients to sauce in skillet. Bring to boil over medium-high heat. Reduce heat; simmer until sauce thickens, about 4 minutes. Spoon sauce over chicken; serve.