עוף פריך וכרוב Garlicky
המתכון עוף פריך וכרוב Garlicky מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1025 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, כרוב ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. נסו עורות תפוחי אדמה קריספי גבינה, שרימפס קריספי בפירורי לחם עם שעועית Garlicky, ו Garlicky Cheezy Kale & Crispy Chick ' n Salad (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. בקערה גדולה, לזרוק את העוף וחרדל למעיל. בקערה נפרדת, מערבבים את הדגנים, 1 כף השמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מעיל את העוף עם תערובת דגנים ואופים על תבנית אפייה עד הזהב מבושל דרך, 45 עד 50 דקות. בינתיים, לבשל את הכרוב בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, על 10 דקות.
מסננים, שוטפים וסוחטים החוצה את המים העודפים.
מחממים את השמן הנותר במחבת מעל חום בינוני.
מוסיף את השום, כרוב, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.