עוף פריך עם רוטב חמוציות חריף אגס
עוף פריך עם רוטב חמוציות חריף אגס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1475 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם פתיתי פלפל, רגלי עוף, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קציצות עוף פריכות עם רוטב שאלוט-אגס על תרד נבול, עוף מטוגן חריף במיוחד עם רוטב "דלתא", ו אסיה פריך כנפיים עוף + מתובל רוטב צ'ילי מתוק מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את התיפופים ורגלי עוף לתוך מנות רדודות נפרדות ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים 1/2 פתיתי פלפל אדום כפית 2 גבעולים רוזמרין לכל מנה.
מסננים את האגסים ולשמור את המיץ ואגסים. להזמין 2 כפות מיץ עבור רוטב סלט.
יוצקים את המיץ הנותר מ 1 פחית של אגסים על כל מנה ולזרוק למעיל באופן שווה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד לילה.
הפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את שמורות 2 כפות מיץ אגס, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
כאשר אתה מוכן לטגן את העוף, לחמם אינץ ' של שמן קנולה על חום בינוני גבוה במחבת כבדה ל 350 מעלות F.
שים את הקמח לתוך צלחת רדודה ומתבל היטב עם קאיין, מלח ופלפל.
הסר את העוף מן המרינדה, הזמנת המרינדה. ללטף את העוף יבש מעיל עם תערובת הקמח.
תן להם לנוח על צלחת בזמן שהשמן מתחמם. מטגנים את העוף בקבוצות.
לנקז אותם על מגבות נייר ולשמור חם.
בעוד העוף מתבשל, מוסיפים את המרינדה לסיר בינוני. בחר את sprigs רוזמרין, להוסיף את shallots ולהביא לרתיחה. מבשלים עד המרינדה צמצמה בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד שהם חמים.
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר, מוסיפים את ג ' לי חמוציות וחמאה, ומחית בזהירות כפי שהוא חם. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. התערובת צריכה להיות עבה אבל pourable. אם הוא דק מדי, להחזיר אותו לתוך המחבת ולהפחית אותו קצת.
יוצקים חלק מרוטב האגסים המתובל על צלחת ומניחים את רגלי העוף או התופים על גבי. לזרוק את ארוגולה עם ההלבשה ולשים ערימה קטנה על כל צלחת.