עוף פרמזן
פרמזן עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 792 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חזה עוף, פרמזן, מרינדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה מוצק. נסו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן, ו עוף פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין, מחממים את השמן ל 350 מעלות צלזיוס במחבת גדולה. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מכינים את העוף על ידי כיסוי קל בקמח. עצה את כל הקמח עודף. לאחר מכן טובלים את העוף המקומח בשטיפת הביצים.
מוסיפים את העוף לשמן בקבוצות ומבשלים עד להזהבה, 6 עד 7 דקות.
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר כדי לאפשר עודפי שמן להתנקז. לאחר הניקוז מכסים את העוף בכמויות שוות של מוצרלה ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
בינתיים, מוסיפים את הפסטה המבושלת למסננת וצוללים במים רותחים לחום, 1 דקה.
מוציאים מהמים. אפשר לפסטה המחוממת לנקז עודפי מים, ואז לחלק באופן שווה לקערות. לבסוף מוסיפים את העוף המבושל על גבי הפסטה. מסיימים עם המרינרה והפרמזן המחוממים.