עוף פרמזן מוצרלה
עוף פרמזן מוצרלה היא מנה עיקרית ללא גלוטן . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 244 קלוריות . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 313 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שמנת מרוכזת של מרק פטריות, בצל, חצאי חזה עוף ואורגנו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 73% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מוצרלה תרד עוף , לחם שום אומנותי עם מוצרלה , ועגבנייה אבוקדו ומוצרלה פניני .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ', בשכבה אחת. מכסים במרק הסלרי ואופים ללא כיסוי בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. הופכים את נתחי העוף ואופים עוד 30 דקות, עד להשחמה.
מערבבים את מרק הפטריות, המים, הבצל, השום והאורגנו ומערבבים הכל יחד.
יוצקים את התערובת על העוף. מעל פרוסות גבינת מוצרלה, דוחפים את הגבינה למטה לתוך הרוטב.
מפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת ואופים בתנור שחומם מראש עוד 20 דקות עד לקבלת גוון זהוב וחום.