עוף פרמזן ראגו
עוף פרמזן ראגו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם רוטב, גבינת מוצרלה חלקית, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Ragú New-סטייק Tra Dish Parmesan, גבינת פרמזן עם ראגו פטריות, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מערבבים פירורי לחם, תיבול איטלקי ואבקת שום בצלחת רדודה. טובלים את העוף בביצה, ולאחר מכן תערובת פירורים; פונים למעיל.
מסדרים את העוף בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
יוצקים רוטב על עוף; למעלה עם גבינה.
אופים 10 דקות נוספות או עד העוף מבושל היטב.