קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

עוף פרמיג'יאנה

עוף פרמיג'יאנה
את המתכון ניתן להכין פרמיג'יאנה עוף בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מכלמתכונים דורשים חצאי חזה עוף, ביצה, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 2377 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. עם כפית ציון 93%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה, מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה, ו מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
יוצקים ביצה לקערה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. טובלים עוף בביצה, ואז לתוך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים עוף מצופה על תבנית האפייה המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות, או עד שכבר לא ורוד ומיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
יוצקים 1/2 מרוטב הספגטי לתבנית אפייה בגודל 7 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מניחים עוף מעל רוטב, ומכסים ברוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מפזרים מעל גבינות מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה

פרמזן עוף עובד ממש טוב עם יין קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה,הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו