עוף פרמיג'יאנה
את המתכון ניתן להכין פרמיג'יאנה עוף בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מכלמתכונים דורשים חצאי חזה עוף, ביצה, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 2377 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. עם כפית ציון 93%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה, מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה, ו מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
יוצקים ביצה לקערה רדודה קטנה.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. טובלים עוף בביצה, ואז לתוך פירורי הלחם.
מניחים עוף מצופה על תבנית האפייה המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות, או עד שכבר לא ורוד ומיצים מתבהרים.
יוצקים 1/2 מרוטב הספגטי לתבנית אפייה בגודל 7 על 11 אינץ'.
מניחים עוף מעל רוטב, ומכסים ברוטב שנותר.
מפזרים מעל גבינות מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה
פרמזן עוף עובד ממש טוב עם יין קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה,הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו]()
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו