קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

עוף פרמיג'יאנה

עוף פרמיג'יאנה
את המתכון ניתן להכין פרמיג'יאנה עוף בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מכלמתכונים דורשים חצאי חזה עוף, ביצה, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 2377 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. עם כפית ציון 93%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה, מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה, ו מלנזאן אללה פרמיג'יאנה-אוברג' ין פרמיג'יאנה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים ביצה לקערה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה נפרדת. טובלים עוף בביצה, ואז לתוך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים עוף מצופה על תבנית האפייה המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות, או עד שכבר לא ורוד ומיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים 1/2 מרוטב הספגטי לתבנית אפייה בגודל 7 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מניחים עוף מעל רוטב, ומכסים ברוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מפזרים מעל גבינות מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה

פרמזן עוף עובד ממש טוב עם יין קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה,הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו