עוף פרפר עם לימון ותימין
עוף פרפר עם לימון ותימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1108 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 87g של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו קורנית, חרדל דיז'ון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף פיקטה לימון (וכיצד חזה עוף פרפר), לימון-טימין עוף, ו לימון טימין עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנמיך את חזה העוף. השתמש מספריים מטבח לחתוך את עמוד השדרה של העוף. הפוך את העוף בחזרה ולחץ אותו למטה שטוח עם כפות הידיים שלך נגד קרש החיתוך כדי לפתוח אותו כמו ספר.
מערבבים יחד את שמן הזית, זרעי שומר, טימין, שום, גרידת לימון ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את המרינדה על העוף ומניחים במקרר לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
השתמש במגבת תה נקי לנגב את הסורגים גריל עם שמן.
הסר את העוף מן המרינדה ומניח את העור בצד למטה על הגריל ולסגור את המכסה. גריל עד העור הוא נחמד וזהוב פריך, על 15 דקות.
לאחר העוף יש סימני גריל זהוב נחמד, להפוך את הגריל לחום בינוני-נמוך. להעיף את העוף שוב, לסגור את מכסה הגריל ולהמשיך לבשל עד מדחום מגיע 165 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 20 עד 25 דקות יותר. בדוק את העוף מדי פעם כדי לוודא שזה לא בוער ולסובב לפי הצורך.
חותכים ל 6 עד 8 חתיכות לפני ההגשה.
מגישים את העוף על מגש עם סלט ירוק פשוט.
מוסיפים את הירוקים לקערה גדולה.
מוסיפים את החרדל ומיץ לימון לקערה נוספת.
טפטוף בשמן הזית בעת שטאטא כדי emulsify. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. לזרוק את הירוקים עם ההלבשה ולהעביר למגש.