עוף פשטידת ירקות
עוף פשטידת ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך מים, קורנית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. וזה די טוב. נסו פשטידת עוף ירקות, עוף פשטידת ירקות, ו פשטידת עוף ושורש ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כף קל 3/4 כוס קמח כל המטרה קמח חיטה מלאה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, מלח ופלפל אדום במעבד מזון; דופק 2 פעמים.
הוסף קיצור; דופק 4 פעמים או רק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים מי קרח, 1 כף בכל פעם, על תערובת קמח; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא יוצרים כדור). לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. תרגע 30 דקות.
כדי להכין מילוי, מניחים תפוחי אדמה בקערה בטוחה במיקרוגל רדודה; מוסיפים 1 כף מים. כיסוי קל עם נייר שעווה. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד פריך במכרז, ערבוב פעם אחת.
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף כרישה, סלרי ושום; לבשל 4 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות. כף קלה 1/2 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה בינונית; מוסיפים מרק, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת מרק לתוך תערובת כרישה; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות. מערבבים תפוחי אדמה, עוף, ושאר החומרים. כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
חפיפה קלה 2 יריעות של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח את העטיפה והנח בצק מקורר על ניילון נצמד. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון חופף.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 12 x 8 אינץ'.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד.
מניחים בצק, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, על מילוי חם.
הסר יריעות עליונות של פלסטיק. טאק בקצוות חופפים של בצק.
חותכים 3 (1 אינץ') חריצים בחלק העליון של הבצק.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.