עוף צ'וריסו פטי להמס
עוף צ'וריסו פטי להמס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. אם יש לכם שום, בצל, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קציצת עוף בגריל להמס, עוף מטוגן סטייק פטי להמס, ו קציצת עוף וצ'וריסו נמסה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קציצות: בקערה גדולה, בעדינות אך ביסודיות לשלב את כל החומרים. טופס לתוך 4 קציצות דקות בגודל שווה בערך בגודל של הלחם אתה תהיה באמצעות או במקרה של naan, 1/2 גודל הלחם. מכסים את הקציצות בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
בצל: במחבת סאוט בינונית על חום בינוני להמיס את החמאה עם השמן.
מוסיפים את הבצל ואת העונה עם קמצוץ של מלח וכמה טחנות של פלפל, לפי הטעם.
לטגן עד הבצל הם caramelized, כ -35 דקות, ולהניח בצד.
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה. לצלות את הקציצות משני הצדדים עד פריך על הקצוות מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
הסר לצלחת ולנגב את המחבת. להרכיב את הסנדוויצ ' ים על ידי שכבות כל לחם 1/2 עם פרוסת גבינה, פטי, עוד פרוסת גבינה, בצל, והלחם השני 1/2, בסדר הזה.
מברשת או להוסיף 2 כפות יותר של שמן למחבת ולשים את הכריכים על המחבת. לחץ על הכריך עם מרית כדי לעזור טוסט באופן שווה להחזיק את הכריך יחד. מבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי, כ -2 דקות בכל צד.
מגישים מיד עם קטשופ, לטבילה.