עוף צ'יפס של רובין ופירה שום
עוף צ'יפס של רובין ופירה שום נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1165 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום, צ'יפס, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, עוף ברוטב שמנת עם שום צלוי פירה, ו שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין.
הוראות
עבור העוף: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה. לתבנית אפייה קטנה, מוסיפים את הציפורן של שום טחון.
יוצקים את החמאה המומסת על השום וקריר מעט.
במעבד מזון, להתפורר צ ' יפס על ידי פועם במשך 30 שניות. אתה יכול גם למקם מגבת נייר על שבבי להתגלגל הלוך ושוב עם מערוך עד השבבים דומים פירורים. מתבלים את הצ ' יפס המתפורר עם כפית 1/4 של פלפל שחור טחון.
טובלים את חזה העוף בתערובת החמאה-שום ואז לתוך הצ ' יפס.
מניחים את חזה העוף על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף ומניחים בתנור.
אופים במשך 12 עד 15 דקות עד הקציצות מבושלים דרך אבל עדיין רך וכי הציפוי הוא חום זהוב. זמן הבישול לירכיים ולשדיים עם עצם הוא 30 עד 40 דקות
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות ומניחים בסיר 4 ליטר עם שן 1 של שום. מכסים את תפוחי האדמה עם 6 1/4 כוסות מרק עוף. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים כאשר אתה פירס אותם עם סכין, על 15 עד 20 דקות.
בסיר קטן, חום 6 כפות חמאה ללא מלח וחצי, רק עד החמאה נמסה.
הסר 1/2 כוס מרק העוף כי תפוחי האדמה היו מבושלים ושמורה.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ומחית תוך הוספת תערובת חצי וחצי בהדרגה.
מוסיפים את 1/2 כוס מרק שמורות אם תרצה ומתבלים עם מלח ופלפל.