עוף צ'יפס של רובין ופירה שום נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1165 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום, צ'יפס, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, עוף ברוטב שמנת עם שום צלוי פירה, ו שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין.
הוראות
1
עבור העוף: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה. לתבנית אפייה קטנה, מוסיפים את הציפורן של שום טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את החמאה המומסת על השום וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
4
במעבד מזון, להתפורר צ ' יפס על ידי פועם במשך 30 שניות. אתה יכול גם למקם מגבת נייר על שבבי להתגלגל הלוך ושוב עם מערוך עד השבבים דומים פירורים. מתבלים את הצ ' יפס המתפורר עם כפית 1/4 של פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
צ ' יפס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
אבקת ציר עוף של גויה®
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
טובלים את חזה העוף בתערובת החמאה-שום ואז לתוך הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
צ ' יפס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מניחים את חזה העוף על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים במשך 12 עד 15 דקות עד הקציצות מבושלים דרך אבל עדיין רך וכי הציפוי הוא חום זהוב. זמן הבישול לירכיים ולשדיים עם עצם הוא 30 עד 40 דקות
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות ומניחים בסיר 4 ליטר עם שן 1 של שום. מכסים את תפוחי האדמה עם 6 1/4 כוסות מרק עוף. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים כאשר אתה פירס אותם עם סכין, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחד
2
בסיר קטן, חום 6 כפות חמאה ללא מלח וחצי, רק עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
הסר 1/2 כוס מרק העוף כי תפוחי האדמה היו מבושלים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ומחית תוך הוספת תערובת חצי וחצי בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את 1/2 כוס מרק שמורות אם תרצה ומתבלים עם מלח ופלפל.