קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות15
מגזין

עוף צ'לאן

עוף צ'לאן
עוף Chelan עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, גבינת צ'דר, פתיתי בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 11x14 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקרם של מרק פטריות, שרדונה, גבינת צ ' דר, פתיתי בצל, אבקת שום, ופלפל שחור בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
שרדונהשרדונה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים את פירורי הלחם וגבינת פרמזן בקערה. טובלים את חזה העוף לתוך הביצה המוכה, ולאחר מכן לוחצים לתוך תערובת פירורי לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
לחםלחם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את העוף בפירורי לחם על צלחת תוך פירורי לחם את השאר; לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
עוף בפירורי לחםעוף בפירורי לחם
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מטגנים את חזה העוף עד השחמה קלה, 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את העוף השחום בתבנית אפייה מוכנה; ואז לכסות עם תערובת מרק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים את חזה העוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור