עוף צלוי אירוסין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי אירוסין. מנה אחת מכילה 1185 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 3 . מתכון זה מ Foodnetwork יש 550 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, יין, עוף צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף אירוסין, עוף אירוסין, ו כריכי טבעת אירוסין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר וזרוק את עוף giblets. ללטף את החלק החיצוני יבש. מלח ופלפל בנדיבות החלק הפנימי של העוף.
חותכים את הלימונים ברבעים, מניחים 2 רבעים בעוף יחד עם השום ושומרים את שאר הלימונים.
מברישים את החלק החיצוני של העוף בשמן זית ומפזרים את העוף בנדיבות במלח ופלפל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנפיים מתחת לגוף של העוף.
מניחים את העוף במחבת קלייה קטנה (11 על 14 אינץ'). (אם המחבת גדולה מדי, הבצל יישרף.)
מניחים את הלימונים השמורים ואת בצל פרוס בקערה גדולה ולזרוק עם 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
יוצקים את התערובת סביב העוף במחבת.
צולים את העוף במשך כשעה ו -15 דקות, עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה חותך בין רגל לירך.
הסר את העוף למגש, לכסות בנייר אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות בזמן שאתה מכין את הרוטב, משאיר את הלימונים והבצל במחבת.
מניחים את המחבת על גבי התנור והופכים את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את היין ומערבבים עם כף עץ כדי לגרד את החלקים החומים.
מוסיפים את המניה ומפזרים על הקמח, ערבוב כל הזמן לרגע, עד שהרוטב מתעבה.
הוסף כל מיצים לאסוף תחת העוף. לגלף את העוף על מגש ומגישים עם לימונים, בצל, ורוטב חם.