עוף צלוי בעשב עם עגבניות מומסות
עוף צלוי בעשב עם עגבניות מומסות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 884 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כוסברה, עגבניות שזיפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו קרוסטיני ריבת בייקון עם גבינת ברי מומסת ועגבניות צלויות, עוף עם עגבניות צלויות בעשב, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות. דופק את הבצל, פטרוזיליה, כוסברה, טרגון, 2 כפות שמיר, אגוזי מלך ושום במעבד מזון.
מוסיפים 3 כפות שמן זית, חומץ, 2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם; דופק עד חלקה.
מערבבים חצי ממרח העשב עם היוגורט בקערה קטנה; מכסים ומקררים.
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. לשחרר את העור עם האצבעות; לשפשף כמה הדבק עשב הנותרים מתחת לעור והשאר על החלק החיצוני של הציפור. מסבך את העוף.
מניחים במחבת צלייה; צלי עד העור הופך זהוב, כ -30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות. לזרוק את העגבניות עם הנותרים 1 כף שמן זית בקערה; העונה עם מלח ופלפל. מוסיפים את העוף עם טפטוף ומוסיפים את העגבניות, חותכים בצד למטה, למחבת. המשך צלייה עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הירך רושמת 155 מעלות, על 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל; מניחים לתרנגולת לנוח 10 דקות לפני גילוף.
מסדרים את העוף והעגבניות על מגש; מפזרים את הנותרים 2 כפות שמיר.