קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

עוף צלוי ברוטב אננס-קארי

עוף צלוי ברוטב אננס-קארי
עוף צלוי עם רוטב אננס-קארי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 665 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך לימון, זנגביל, אננס-מיץ תפוזים להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו ירכיים עוף קארי קלוי עם רוטב כמון יוגורט, חזה עוף ממולא ברוטב קארי על תפוחי אדמה קלויים וכרובית, ו חמאת קוקוס עלומה לובסטר עם רוטב קארי ירוק אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על הצדדים. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה בינונית; להשליך נוזל. תניח את גבינת היוגורט בצד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב 1/3 כוס עשב לימון, 6 שיני שום, וג ' ינג ' ר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. תערובת כפית עשב לימון לתוך חלל הגוף. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר; לשפשף מלח תחת עור משוחרר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
אליקסיר גאליקסיר ג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים עוף, חזה בצד למטה, על מדף מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
יוצקים מים למחבת צלייה רדודה; מדף מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 55 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 18
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
לכסות את העוף באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים בצל וקארי; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1 כף lemongrass, 1 כף זנגביל, ו 2 שיני שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ומתרכזים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 3 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, הזמנת רוטב. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אליקסיר גאליקסיר ג
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מערבבים רוטב דגים ותמצית קוקוס לתוך גבינת יוגורט. בהדרגה להוסיף רוטב אננס חם, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוסתמצית קוקוס
רוטב דגיםרוטב דגים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מניחים שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה בתוך מידה זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
13
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מסננים טפטוף לתוך תערובת יוגורט, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
15
מגישים עוף עם רוטב אננס קארי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות