עוף צלוי ברוטב אננס-קארי
עוף צלוי עם רוטב אננס-קארי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 665 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך לימון, זנגביל, אננס-מיץ תפוזים להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו ירכיים עוף קארי קלוי עם רוטב כמון יוגורט, חזה עוף ממולא ברוטב קארי על תפוחי אדמה קלויים וכרובית, ו חמאת קוקוס עלומה לובסטר עם רוטב קארי ירוק אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על הצדדים. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה בינונית; להשליך נוזל. תניח את גבינת היוגורט בצד.
שלב 1/3 כוס עשב לימון, 6 שיני שום, וג ' ינג ' ר פרוס.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. תערובת כפית עשב לימון לתוך חלל הגוף. החל חלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר; לשפשף מלח תחת עור משוחרר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, חזה בצד למטה, על מדף מצופה ספריי בישול.
יוצקים מים למחבת צלייה רדודה; מדף מקום במחבת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 55 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 18
לכסות את העוף באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל וקארי; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1 כף lemongrass, 1 כף זנגביל, ו 2 שיני שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ומתרכזים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 3 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה, הזמנת רוטב. להשליך מוצקים.
מערבבים רוטב דגים ותמצית קוקוס לתוך גבינת יוגורט. בהדרגה להוסיף רוטב אננס חם, ערבוב כל הזמן עם מקצף. כסה וחמם.
מניחים שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה בתוך מידה זכוכית 2 כוס.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך תערובת יוגורט, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מערבבים היטב.
מגישים עוף עם רוטב אננס קארי.