עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס.
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף צלוי בריח עשבי תיבול עם מלית לחם תירס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, גבעולי סלרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, ו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס.
הוראות
מחממים תנור ל 163° במחבת 10 אינץ', ממיסים חמאה על חום בינוני. מבשלים סלרי ובצל בחמאה כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך; להסיר מן החום. בקערה גדולה, מערבבים תערובת סלרי ומרכיבים מלית הנותרים עד מעורבב היטב.
דברים טורקיה רק לפני צלייה, לא מראש. מלאו את אזור עצם המשאלות בקלילות עם מלית. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. מלאו את חלל הגוף בקלילות. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) טאק מקלות תיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה, ואז לקשור לזנב.
בקערה קטנה, מערבבים רוזמרין, 1 כף מרווה, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ושום; לשפשף לתוך עור טורקיה.
מניחים הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם 1/4 כוס חמאה. אין להוסיף מים.
מניחים מדחום בשר בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי כך מדחום לא לגעת בעצם.
הרוסט חשף 4 עד 5 שעות, צחצוח עם מיצי מחבת כל 30 דקות, עד מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום ממוקם במרכז מלית צריך לקרוא165.
מקום לסכל רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב. כאשר טורקיה היא שני שלישים לעשות, לחתוך את רצועת העור, או להסיר מחרוזת או שיפוד מחזיק רגליים. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
בואו לעמוד על 20 דקות לגילוף הקל ביותר. בעוד טורקיה עומדת, להכין רוטב חסין תקלות אם תרצה בכך.
כדי לשרת, מקשטים הודו עם עשבי תיבול טריים, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.