עוף צלוי עם מילוי אורז דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 73 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1093 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סראנו צ'ילה, בצל, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צ'ילי דביק עוף צלוי עם סלט אורז, עוף צלוי עם מילוי אורז, ו עוף צלוי Butterflied עם מילוי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוף, לשלב את 5 החומרים הראשונים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
להוסיף 2 שיני שום קלופים לתערובת כוסברה; דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. נקב עור ובשר מספר פעמים במזלג. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לשפשף תערובת כוסברה תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מדף צלייה; מקום מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מקום הנותרים 2 שיני שום קלופים על מחבת תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
9
כדי להכין רוטב, מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
10
מוסיפים 1/2 מרק כוס למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לסחוט שיני שום קלויים כדי לחלץ עיסת; להשליך עורות. מסננים תערובת מרק דרך מסננת לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קפה מבושל חזק וחם
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים קמח, מערבבים היטב עם מקצף; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
כדי להכין מלית, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים בצל, זנגביל, ו 2 שיני שום טחון לטפטוף במחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצ ' ארד ופטריות; מבשלים 5 דקות או עד chard wilts.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Chard שוויצרי
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים בייקון ואורז מפוררים; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים 2 3/4 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 45 דקות או עד שהאורז רך ונוזל כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
17
מוסיפים סקווש ו 1 כף סירופ מייפל למחבת; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים 1/4 כפית פלפל שחור.