עוף צלוי עם גזר לבן מזוגג וגזר
אם יש לך גזר גמדי, תרנגולות רגל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גזר לבן מזוגג וגזר, גזר לבן מזוגג מייפל וגזר, ו גזר לבן מזוגג וגזר עם שרי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, לבשל את החמאה על חום נמוך בינוני עד חום זהוב, על 7 דקות.
יוצקים את החמאה החומה לקערה.
מתבלים את התרנגולות במלח ופלפל. במחבת גדולה, חסינת אש, מחממים את שמן הגפן.
מוסיף את התרנגולות ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד השחיתו קלות בכל רחבי, על 7 דקות. סובב את חזה התרנגולות למעלה ולפזר את השום ואת הקורנית מסביב.
טפטוף 2 כפות של חמאה חומה על השדיים. צולים את התרנגולות במשך כשעה ו -10 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך רשם הירך הפנימי 16
תן לתרנגולות לנוח במשך 10 דקות.
יוצקים את שאריות המחבת לתוך קערה ומנקים את השומן. זרוק את השום והקורנית.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את מיץ תפוזים וחומץ להרתיח על חום גבוה בינוני עד מופחת 2 כפות, על 7 דקות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שאר 6 כפות החמאה החומה.
מוסיפים את הגזר, גזר לבן וצנוניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב עד למכרז, על 12 דקות.
מוסיפים את זיגוג כתום ואת טפטוף עוף ומבשלים, ערבוב, עד הירקות מזוגגים, 1 דקה; העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים לצלחות ומגישים עם הירקות.