עוף צלוי עם לימון
עוף צלוי עם לימון קורד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 5 מנות עם 782 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, עוף, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון, לימון שרלוטס עם לימון לימון וקליפת לימון מסוכרת, ו עוגת אוכל מלאך לימון במילוי קורד לימון ופטל טרי.
הוראות
מוציאים וזורקים את הג ' יבלטים והצוואר מעוף. שוטפים עוף במים קרים; טפיחה יבשה. חתוך עודף שומן. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור מהשד ומקלות התוף על ידי הכנסת אצבעות, דחיפה בעדינות בין העור לבשר.
שלב את הרוזמרין ואת 4 המרכיבים הבאים (רוזמרין דרך שום). משפשפים תערובת מתחת לעור משוחרר, ומשפשפים מעל חזה ומקלות תוף. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת עוף.
מניחים את העוף, בצד החזה כלפי מעלה, על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. פירס את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. הכנס מדחום בשר לחלק הבשרני של הירך, וודא שלא לגעת בעצם;מברישים עוף עם לימון. מסדרים לימונים סביב עוף.
אופים ב 450 במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר עוף מהתנור), ואופים במשך שעה 1 נוספת או עד מדחום רושם 18
(מכסים את העוף באופן רופף בנייר כסף אם הוא שחום מדי.)
מוציאים את העוף מהתנור. מכסים את העוף ברפיון בנייר כסף, ומניחים לעמוד 10 דקות. מחק עור.
מגישים עם חצאי לימון, ומקשטים ברוזמרין, אם רוצים.