תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם לימון, אורגנו, ורמוט. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוף, מלח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ואורגנו, כבש צלוי עם זיתים, לימון ואורגנו טרי, ו אורגנו-עוף בלימון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מעיל העוף עם 3 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
3
שים את החתיכות, עור בצד, במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
4
מפזרים את העוף עם אורגנו, 1 כף של ורמוט, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
ורמוט
עוף שלם
אורגנו
פלפל
מלח
5
טפטוף את כפית השמן הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
מבשלים את העוף עד השדיים נעשים רק, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
7
הסר את השדיים ואת הכנפיים ולהמשיך לבשל את מקלות התיפוף ואת הירכיים עד הסוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
כנפי עוף
8
תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
הסר את המחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים והכנפיים למחבת. לצלות את העוף עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
10
הסר את העוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת על חום מתון ולהוסיף את הנותרים 1 כף ורמוט ואת המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
12
הוסף כל מיצים שהצטברו מהעוף. כפית את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
רוטב
13
וריאציה: אם אתה מעדיף את כל בשר לבן או כהה, להשתמש ארבעה עצם בחזה, שמונה מקלות תיפוף, או שמונה ירכיים במקום חתיכות שונות. מבשלים את השדיים במשך עשרים וחמש דקות או את הרגליים במשך שלושים דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
עצם
בשר
14
המלצת יין: זה עוף צלוי כפרי, צמחים מוגש הטוב ביותר עם יין לבן בעל גוף מלא בטעם. הביטו דרומה, שם נמצא הגרקו די טופו הארציים והעשירים. למרות שכמעט לא ידוע, זה אחד מהלבנים הגדולים של איטליה.