קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף צלוי עם לימון, אורגנו וורמוט

עוף צלוי עם לימון, אורגנו וורמוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם לימון, אורגנו, ורמוט. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוף, מלח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ואורגנו, כבש צלוי עם זיתים, לימון ואורגנו טרי, ו אורגנו-עוף בלימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל העוף עם 3 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
3
שים את החתיכות, עור בצד, במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מפזרים את העוף עם אורגנו, 1 כף של ורמוט, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ורמוטורמוט
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
מלחמלח
5
טפטוף את כפית השמן הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
מבשלים את העוף עד השדיים נעשים רק, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
7
הסר את השדיים ואת הכנפיים ולהמשיך לבשל את מקלות התיפוף ואת הירכיים עד הסוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
כנפי עוףכנפי עוף
8
תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
הסר את המחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים והכנפיים למחבת. לצלות את העוף עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
10
הסר את העוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת על חום מתון ולהוסיף את הנותרים 1 כף ורמוט ואת המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
הוסף כל מיצים שהצטברו מהעוף. כפית את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
13
וריאציה: אם אתה מעדיף את כל בשר לבן או כהה, להשתמש ארבעה עצם בחזה, שמונה מקלות תיפוף, או שמונה ירכיים במקום חתיכות שונות. מבשלים את השדיים במשך עשרים וחמש דקות או את הרגליים במשך שלושים דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
עצםעצם
בשרבשר
14
המלצת יין: זה עוף צלוי כפרי, צמחים מוגש הטוב ביותר עם יין לבן בעל גוף מלא בטעם. הביטו דרומה, שם נמצא הגרקו די טופו הארציים והעשירים. למרות שכמעט לא ידוע, זה אחד מהלבנים הגדולים של איטליה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
גרקוגרקו
ייןיין