עוף צלוי עם לימון, ברוקולי ושומשום
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ברוקולי שומשום ולימון, ברוקולי צלוי עם לימון וגבינה, ו עוף שומשום צלוי.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את העוף וחתיכות לימון בפח קלייה גדול, מתבלים עם פלפל, ואז צולים במשך 30 דקות עד שהעוף הופך לזהב.
לאחר 25 דקות, להביא קצת מים לרתיחה במחבת, להוסיף את הברוקולי, לכסות ואדים במשך 3 דקות עד ירוק בהיר כמעט רך, ואז לנקז.
לתחוב את הברוקולי סביב העוף, לפזר את השום וג ' ינג ' ר שוב ושוב סביב הבשר, ואז להתיז על מיץ לימון, סויה ודבש.
מפזרים זרעי שומשום. צלי במשך 15 דקות נוספות עד שהעוף הוא זהוב ורך, ומיצים נראים דביקים.
טפטוף עם שמן שומשום, ולאחר מכן לשרת את העוף, ברוקולי ומיצים עם אורז.