עוף צלוי עם מלית אגוז קוסקוס ואורן
עוף צלוי עם קוסקוס & מלית אגוז אורן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם משמש, עלי נענע, אגוז אורןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף צלוי עם ירקות חורף ומילוי אגוז אורן, עוף טג'ין עם אגוז אורן קוסקוס, ו עוף מחבת מרוקאי עם אגוז אורן קוסקוס.
הוראות
שים קוסקוס בקערה חסינת חום גדולה, לשפוך מעל מלאי, ואז לכסות עם הסרט נצמד במשך 5 דקות עד הנוזל נספג. ממיסים חצי חמאה במחבת, ואז מבשלים בעדינות בצל ושום במשך 5-8 דקות עד רך. תניח בצד. צנוברים לטגן יבש במשך כמה דקות עד הזהב.
מערבבים בצל, צנוברים, משמשים ועשבי תיבול עם קוסקוס.
מוסיפים לסחוט טוב של מיץ לימון, עונה, ואז מוסיפים ביצה. השאר לקרר.
שימוש בחלק האחורי של סכין, למתוח פריחה כדי 1 פעמים אורכם המקורי.
שכב, מעט חופף, על גיליון גדול של נייר כדי ליצור מלבן. לעשות כמה חתכים בחלק העבה ביותר של כל חזה עוף ושכב בין 2 גיליונות של סרט נצמדות. השתמש בבסיס של מחבת כבדה כדי להכות את העוף עד כ 1 ס " מ עבה. מסדרים עוף מעל הבייקון, מתאים כך שאין פערים, אבל להשאיר גבול בצדדים ארוכים יותר. (זה עוזר לגלגל את העוף.)
מילוי כפית על עוף ברצועה לאורך אחד הצדדים הארוכים ביותר. שימוש בנייר כסף כדי לעזור, לגלגל בייקון ועוף סביב מלית כמו בול עץ. לעטוף בחוזקה בנייר כסף, מסובב את הקצוות כדי לאבטח, ואז צמרמורת 2 שעות או עד 1 יום.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מניחים עוף, להצטרף לצד למטה, במגש קלייה. מבשלים 30 דקות, ואז לפתוח לסכל ולצלות מברשת עם שאר החמאה. לבשל, חשופה, במשך 20-30 דקות יותר עד מבושל דרך, ואת המילוי חם (שיפוד מתכת מוכנס לתוך מרכז התרנגולות צריך לצאת חם). מגניב לעטוף בנייר כסף טרי כדי להעביר.