עוף צלוי עם פנזנלה עם נענע עגבניות
המתכון עוף צלוי עם עגבניות נענע Panzanellan מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 653 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי נענע, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו קציצות עוף פריכות עם עגבניות שרי Panzanella, קציצות עוף פריכות עם עגבניות שרי Panzanella, ו חזה עוף צלוי לימון-שום עם פנצנלה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
עוף העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים במחבת צלייה וטפטוף עם 2 כפות שמן זית 1 כף חומץ יין אדום.
מעבירים לתנור כדי לבשל במשך 30 דקות.
בעוד עוף הוא בישול, לשלב עגבניות, בצל, שום ונענע בקערת ערבוב בינונית.
להקציף 4 כפות שמן זית ו 3 כפות חומץ יין אדום בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים 3/4 של ויניגרט על סלט עגבניות ומערבבים לשלב. שמור את שארית הויניגרט.
כאשר העוף מתקרב לסוף זמן הבישול שלו, מוסיפים לחם קוביות למחבת וזורקים עם מיצי בשר למעיל. חזור לתנור והמשיך לבשל, תוך ערבוב כל 5 דקות עד שהלחם קלוי היטב ומדחום שנקרא מיידית רושם 155 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של חזה העוף.
מוציאים עוף מהתנור. לזרוק לחם עם מיצי פאן עוד פעם אחת ולהוסיף לחם לתערובת העגבניות, ערבוב לשלב. אפשר לסלט ועוף לנוח במשך חמש דקות. לאחר מכן, מגישים עוף, עם מיצי פאן ויניגרט מילואים, לצד panzanella.