עוף צלוי עם פנצ'טה וזיתים
עוף צלוי עם פנקטן וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 964 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פנצ'טה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוף צלוי עם פנקטן וזיתים, עוף צלוי עם כדורי מילוי pancetta & ריקוטה, ו עוף צלוי עם עגבניות וזיתים.
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
לזרוק עוף עם שמן, טימין, רוזמרין, מלח ים, פתיתי פלפל אדום, ו 1 כפית פלפל, תערובת שפשוף לתוך עוף.
סדר עוף,צד עור למעלה, בשכבה 1 במחבת גיליון 17 על ידי 11 אינץ 4 צדדית. פיזור שום ופנצ ' טה על גבי וצלי עד העוף מתחיל חום, על 20 דקות.
טפטוף יין על עוף וצלי 8 דקות יותר. לפזר זיתים על עוף צלוי עד העור הוא חום זהוב ועוף מבושל דרך, 15 עד 20 דקות יותר.
כדי לחתוך עוף ל -12 חתיכות, להסיר כנפיים ולחתוך כל שד חצי ל -3 חתיכות, ואז להפריד מקלות תיפוף וירכיים. Backbones יכול לשמש כדי להפוך את ציר עוף.