עוף צלוי עם רוטב שאלוט לימון מאייר
עוף צלוי עם רוטב שאלוט לימון מאייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עוף, מלח כשר, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון מאייר, Meyer Lemon Blood Orange Glazed Rasty Chicken, ו עוף ללא גלוטן עם רוטב לימון מאייר.
הוראות
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ; להתייבש עם מגבות נייר. לשחרר את העור של השד והירכיים ולעבוד קצת מלח מתחת לעור. לשפשף מלח שנותר בכל רחבי עוף בחלל (ראה הערות). צמרמורת, חשופה, לפחות 3 שעות ועד לילה.
לימונים מוגלתיים. פרוסה 1 לימון; מיץ חצי השני.
לטפוח עוף יבש, מבפנים ומבחוץ. לשפשף גרידה מתחת כמה שיותר של העור ככל האפשר ולשפשף כל גרידה נותרת בתוך חלל. לשפשף עוף בכל רחבי עם 1 כף. שמן זית וקורנית. שים פרוסות לימון בחלל.
הגדר מתלה בצורת V במחבת קלייה כבדה גדולה מספיק כדי להחזיק שאלוט. שים עוף במדף, חזה למעלה.
להוסיף שאלוט למחבת טפטוף עם הנותרים 1/2 כף. שמן זית, הופך אותם למעייל.
עוף צלוי, צולה כל 30 דקות בערך, עד רגל עוף נע בקלות העור הוא חום פריך, 1 1 1/2 עד 1 3/4 שעות (להסיר שאלוט לאחר 1 שעה ולהניח בצד). עצה עוף כל כך מיצים מחלל לשפוך למחבת צלייה.
להעביר עוף ללוח גילוף ולתת לנוח, מכוסה בנייר כסף.
יוצקים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה עם שפה שופכת. לקצץ צמרות מ שאלוט לסחוט קרביים רכים לתוך בלנדר.
לשפוך את כל אבל על 1 כף. שומן מן טפטוף פאן ולהוסיף טפטוף לבלנדר.
מוסיפים 1/2 מרק כוס היין והדופק עד חלקה.
יוצקים רוטב למחבת צלייה. מבשלים, מגרדים חתיכות חומות ומוסיפים יותר מרק אם אתה רוצה רוטב דק יותר, על אש בינונית גבוהה על המבער הגדול ביותר שלך (או מפשק 2 מבערים) עד שהרוטב הופך חום אגוזים, על 10 דקות. מערבבים ב 1 כף. שמורות מיץ לימון מאייר, או יותר לפי הטעם.
יוצקים רוטב דרך מסננת משובחת לתוך קערת הגשה. לגלף עוף, השלכת פרוסות לימון; לשרת עם רוטב.