עוף צלוי עם ריזוטו ובצל מקורמל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו עם עוף ובצל מקורמל, ריזוטו Herbed עם עוף בצל קרמל, ו פסטה בסגנון ריזוטו עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים את הבצל ו לטגן במשך 15 עד 20 דקות, או עד הבצל הם חום זהוב כהה.
הסר מהחום, מערבבים בחומץ בלסמי ומניחים בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני. מערבבים את האורז ומערבבים היטב.
תן חום במשך כ 2 דקות, ואז לשפוך את היין. להפחית את החום בינוני נמוך ולהתחיל לשפוך את המרק על 1 כוס בכל פעם.
הוסף יותר מרק כמו כל כוס נספג. המשך בדרך זו עד שכל המרק נספג והאורז הוא אל דנטה, כ -20 דקות.
מערבבים בתערובת בצל שמורה ולאפשר לחמם דרך.
הסר מהחום ומערבבים את החמאה והעוף. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומקשטים כל מנה בקורנית טרייה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.