עוף צלוי עם תפוזים ורוזמרין
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם יש לך חמאה, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו גיליון פאן רוזמרין עוף, עוף במחבת סדין עם קפונטה חציל קלוי, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F ולסדר מתלה באמצע.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן, רוזמרין, מלח, פתיתי פלפל אדום, ופלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים חתיכות עוף והופכים היטב למעיל. להחליק 1 חתיכת כתום מתחת לעור של כל חתיכה.
חום שנותר 1 כף שמן זית וחמאה במחבת ברזל יצוק או מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף חמאה. עבודה בקבוצות, להוסיף 3 או 4 חתיכות עוף (לא overcrowd המחבת) וחום משני הצדדים עד העור הוא פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות לכל אצווה. כמו עוף הוא סיים, במקום בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
לאחר כל העוף יש השחמה, במקום בתנור לצלות עד מיצים לרוץ ברור כאשר דקרו עם סכין ואוגר בשר 160 עד 165 מעלות f על מדחום קריאה מיידית, על 20 עד 25 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.