עוף צלוי עם תפוחי אדמה חדשים מרוסקים וגארליקי ג'וס
עוף צלוי עם תפוחי אדמה חדשים מרוסקים וג'וס Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו מלח, יין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי, עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב, ו צלי סיר מרלו עם תפוחי אדמה מרוסקים חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף לימון למחבת; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה, מפנה מדי פעם.
הסר וזרוק giblets מן העוף; לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לשפשף תערובת מלח תחת עור משוחרר. הכנס פרוסות לימון בשכבה אחת מתחת לעור משוחרר.
מניחים רוזמרין בתוך חלל הגוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף על מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. עוף עם מעיל קל עם ספריי בישול.
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד שיני).
אופים ב 400 במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר עוף מהתנור); אופים עוד 1 שעה או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 10 דקות.
הסר את העור; השלך. כיסוי רופף עוף; להתחמם.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף בחזרה למחבת, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
שיני שום נפרדות; לסחוט כדי לחלץ עיסת.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים עיסת שום, יין, מרק; מביאים לרתיחה,מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מבשלים 10 דקות או עד הרוטב הוא עבה מעט.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד מאוד רך; לנקז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת. מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
מוסיפים חלב ומרכיבים הנותרים; מערבבים עד בשילוב.
מגישים עוף עם רוטב ותפוחי אדמה.