עוף צלוי פרי הדר-שום
עוף צלוי הדר-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 422 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה עוף, גרידת ליים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו חזיר צלוי איטי עם הדרים ושום, סלט כרוב ותרד עם סלק ושום קלוי-ויניגרט הדרים, ו סויה צלוי, שום, עוף הדר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את העוף בקערה לא ממטית גדולה.
שים את שידות הכתום והסיד בקערה קטנה ולהוסיף את מיצי הפירות.
לטאטא בשמן זית, שום, 1 כפית מלח, וטחינה נדיבה של פלפל שחור.
יוצקים את המרינדה על העוף ולזרוק עד מצופה היטב. להשרות במשך 20 עד 30 דקות אבל לא יותר מ 45 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מניחים מדף על תבנית אפייה מעוטרת. עם מלקחיים, להסיר את חתיכות עוף מן המרינדה ולסדר אותם על המדף עוזב מקום בין כל חתיכה.
טפטף כפית קטנה של המרינדה מעל החלק העליון של כל עוף; העונה היטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם. צלוי עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור כאשר בשר הוא פירסינג עם סכין, על 45 דקות.
להעביר את העוף למגש הגשה. מגניב מעט לפני ההגשה או לתת לעמוד עד טמפרטורת החדר לפני קירור לשימוש מאוחר יותר.