עוף צרוב ופלפלים ברוטב כוסברה
אם יש לך פלפל, קמח, רוטב פיקנטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פילה בקר צרוב מחבת עם רוטב עגבניות-כוסברה פיקנטי, סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד, ו צדפות ים צרובות ברוטב לימון ובזיליקום, מנטה וסלט כוסברה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; חותם במרינדה במקרר במשך 20 דקות.
זרוק את השום jalapeo דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על, ולעבד עד טחון.
הוסף עלי כוסברה; לעבד עד טחון דק.
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני עד חם.
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים תערובת כוסברה, מרק ומלח; מבשלים 4 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
הסר את חתיכות העוף ופלפל פעמון מן התיק, ומרינדה מילואים.
מניחים חתיכות עוף ופלפל פעמון על מתלה גריל או מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול. מבשלים 5 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה, מתבלים במרינדה. מחלקים רוטב כוסברה באופן שווה בין 4 צלחות. מסדרים את חתיכות העוף ופלפל על גבי הרוטב.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.