קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

עוף צרוב עם Tomatillo-סלסה אבוקדו

עוף צרוב עם Tomatillo-סלסה אבוקדו
עוף צרוב עם סלסה Tomatillo-אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו טומטילו, פלפל, תיבול עופות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Posole עוף מבושל בלחץ עם סלסה Tomatillo אבוקדו, צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס, ו צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשליך קליפות ונבע מן tomatillos, וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
2
שלב tomatillos ואת 6 החומרים הבאים (דרך פלפל) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים עוף באופן שווה עם תיבול.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות. תהפוך את העוף. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עוף עם תערובת tomatillo.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."