עוף צרוב עם Tomatillo-סלסה אבוקדו
עוף צרוב עם סלסה Tomatillo-אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו טומטילו, פלפל, תיבול עופות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Posole עוף מבושל בלחץ עם סלסה Tomatillo אבוקדו, צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס, ו צדפות צרובות עם גוואקמולי Tomatillo וסלסה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך קליפות ונבע מן tomatillos, וקוצצים דק.
שלב tomatillos ואת 6 החומרים הבאים (דרך פלפל) בקערה בינונית.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים עוף באופן שווה עם תיבול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות. תהפוך את העוף. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד הסוף.
מגישים עוף עם תערובת tomatillo.