קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף צרפתי

עוף צרפתי
פרנצ'יז עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 504 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 37 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פרנקס פלונדר או פרנקס עוף, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי.

הוראות

1
מניחים את העוף, בקבוצות במידת הצורך, בשקית מכווצת גדולה (או בין 2 גיליונות ניילון). עם פטיש בשר, פאונד העוף לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
חותכים כל שד לשליש.
3
שים את הקמח בצלחת רדודה, הוספת קמצוץ של מלח, פלפל 1 כפית פפריקה. קח כף גדושה והניח בצד לשימוש מאוחר יותר. בצלחת רדודה שנייה, מוסיפים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפות פטרוזיליה וקורט מלח, פלפל ופפריקה. לחפור כל קציצת עוף בקמח ולאחר מכן את תערובת הביצים, ולוודא לקבל את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן זית ו -2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים את העוף הלחם לתבנית החמה, 2 חתיכות בכל פעם. מבשלים 3 דקות, ללא הפרעה. הופכים ומבשלים עד שהעוף התבשל והגיע לטמפרטורה של 160 מעלות פרנהייט, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוציאים את העוף מהמחבת וחוזרים על התהליך עם שאר חלקי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
באותה מחבת מטגן על אש בינונית, מוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, שום, פלפל אדום כתוש וקמח מתובל שמור. מבשלים עד השום הופך ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את היין הלבן וציר העוף וממשיכים לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
10
מוסיפים את אבקת המרק, גרידת הלימון ומיץ הלימון ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מרקאבקת מרק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
11
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את 2 כפות החמאה הנותרות לעיבוי הרוטב. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את הארוגולה לכל מנה או ל -1 מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
13
מניחים מעל את העוף ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מגישים מיד.

מרכיבים