לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את צ'צ'אטורה עוף. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 64 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 975 קלוריות. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו פסטה, פטריות, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו עוף קאצ'אטורה, עוף קאצ'אטורה, ו עוף קאצ'אטורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
אבק עוף עם קמח. מתבלים במלח ופלפל. במחבת גדולה עוף חום מכל הצדדים בשמן וחמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוציאים עוף לפלטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
באותה מחבת מבשלים ומערבבים את הבצל, הסלרי, הפלפל והפטריות למשך 5 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, היין, עשבי התיבול, השום והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.