קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף קייב

עוף קייב
גשו לסופר וקנו עוף, פטרוזיליה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן.

הוראות

1
מניחים את כל מרכיבי חמאת השום בקערה ומתבלים היטב. מחית עם מזלג עד משולב היטב, צורה לשתי נקניקיות באמצעות סרט נצמד כדי לעזור לך לעצב אותו, ואז לעטוף בחוזקה לצנן או להקפיא עד ממש המשרד. יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש. כאשר המשרד, לחתוך כל אחד ל8 חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הניחו חזה עוף על קרש חיתוך והשתמשו בסכין חדה כדי ליצור כיס עמוק בתוך השד. הדרך הקלה ביותר היא לדחוף את נקודת הסכין לקצה השמן, להמשיך ללכת באמצע הדרך לתוך הפילה. היזהר לא לחתוך את כל הדרך או החמאה תדלוף החוצה בעת הבישול. חזור עם השדיים הנותרים. לדחוף 2 דיסקים של חמאה בתוך כל חזה עוף, לחץ כדי לשטח מחדש לאטום עם הידיים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן על צלחת אחת, ולהטות את הביצים על אחר. על צלחת שלישית, מערבבים את הקמח עם פפריקה וקצת מלח. טובלים כל שד בקמח, ואז הביצה ולבסוף פירורי הלחם, חוזרים כך שלכל קייב יש ציפוי כפול (זה יגרום להם פריך נוסף ולעזור לשמור את החמאה בפנים). צ ' יל לפחות 1 hr לפני הבישול, או להקפיא עכשיו לראות טיפים, להלן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
לבשל, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את Kievs עבור 2-3 דקות בכל צד עד הזהב ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים למגש אפייה ומבשלים 20-25 דקות עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה