עוף קרבונרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Carbonaran עוף. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פנקטה, ספגטי, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), עוף קרבונרה, ו עוף קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיף את הפנצ ' טה ושום וטחון עד שהוא חום ופריך, על 8 דקות. מגניב במקצת.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקרם, גבינה, חלמונים, בזיליקום, ופטרוזיליה כדי להתמזג.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד שהוא פשוט רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מוסיפים את העוף למחבת עם הפנצ ' טה ומערבבים לשלב. לאחר מכן, מוסיפים את הספגטי ואת תערובת הקרם וזורקים על אש בינונית-נמוכה עד שהתרנגולת מחוממת דרך הרוטב מעילה את הספגטי בעובי, כ 4 דקות (לא להרתיח או שאתה עלול בסופו של ערבול הביצים). מתבלים את הפסטה, לפי הטעם, עם פלפל ומלח במידת הצורך (הפנצ ' טה כנראה תוסיף את כל המלח שאתה צריך).
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה רחבה.
מפזרים את האגוזים ואת גרידת לימון מעל, ומגישים.