עוף רוסי עם גבינת פטה
עוף רוסי עם גבינת פטה יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, מרק עוף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו עוף עם גבינת פטה, עוף ברוטב גבינת פטה, ו עוף עם לימון, אורגנו וגבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את העוף, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים וכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות; מניחים לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ומניחים בצד.
הפחת את החום למדיום, והמיס את שאר החמאה במחבת. מערבבים את השום, ואת הבצל, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עד הבצל החל להתרכך. מערבבים בקמח, וממשיכים לבשל 5 דקות יותר.
מוסיפים את הוודקה, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. אפשר להרתיח במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את רסק העגבניות, מרק עוף, מלח, פלפל, פטרוזיליה, שמנת חמוצה, גבינת פטה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 20 עד 30 דקות ערבוב לעתים קרובות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים את הרוטב החריף על חזה העוף, ואופים בתנור שחומם מראש עד למעלה יש השחמה, כ 20 דקות.