עוף רוסי עם גבינת פטה יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם רסק עגבניות, מרק עוף, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו עוף עם גבינת פטה, עוף ברוטב גבינת פטה, ו עוף עם לימון, אורגנו וגבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את העוף, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים וכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות; מניחים לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
הפחת את החום למדיום, והמיס את שאר החמאה במחבת. מערבבים את השום, ואת הבצל, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עד הבצל החל להתרכך. מערבבים בקמח, וממשיכים לבשל 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הוודקה, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. אפשר להרתיח במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את רסק העגבניות, מרק עוף, מלח, פלפל, פטרוזיליה, שמנת חמוצה, גבינת פטה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 20 עד 30 דקות ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
רסק עגבניות
גבינת פטה
שמנת חמוצה
פטרוזיליה
פלפל
וודקה
מלח
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
יוצקים את הרוטב החריף על חזה העוף, ואופים בתנור שחומם מראש עד למעלה יש השחמה, כ 20 דקות.