עוף שובב על אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף חצוף על אורז. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. אם יש לכם עגבניות שימורים, אורז, עוף עור מקלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף שובב עם ירקות ואורז, עוף עסיסי עם שעועית פינטו ואורז, ו ירקות יפניים שובבים עם אורז שומשום דביק.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף חצי עוף; לבשל 5 עד 7 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
מניחים עוף בסיר חשמלי איטי 5 ליטר. חזור על הליך עם עוף שנותר.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים עגבניות; מסירים מחום. מערבבים בתיבול איטלקי ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל אדום).
יוצקים תערובת עגבניות על עוף בבישול איטי. לכסות ולבשל על נמוך במשך 5 שעות.
מגישים עוף ורוטב עגבניות על אורז.