קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף שום

עוף שום
עוף שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שרי manzanilla, מרק עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף פלפל לימון עם שום-להפוך עוף garlicky בקלות בתנור, דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו), ו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את העוף עם פפריקה, מלח, פלפל ולהניח בצד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה או רצוי במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
במחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השום המרוסק ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך אבל לא צבעוני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את חתיכות העוף ומטגנים, פונה לפי הצורך, עד הזהב משני הצדדים, 5 עד 8 דקות. אתה רוצה אותם בצבע יפה מבחוץ אבל לא מבושל דרך. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן לסדר את החלקים cazuela או אפייה צלחת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
הסר את השום המרוסק מן השמן ולהשליך. החזירו את המחבת לחום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
8
מוסיפים את הקורנית, עלי דפנה, שרי ומרק, מעלים את החום לגובה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
הסר מהחום ושופכים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
אופים את העוף עד מבושל דרך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהתנור ולהשליך את עלי המפרץ ואת הקורנית. אם מיצי המחבת דקים, מעבירים לסיר קטן ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת, ולאחר מכן לחזור cazuela.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
אתה גם יכול להשלים את הבישול על התנור העליון. מטגנים את השום הטחון לפי ההוראות, מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים את השרי והמרק, ומבשלים, נחשפים, עד שרוב הנוזל מתאדה והעוף רך, 15 עד 20 דקות
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יין
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
Spanish: rosé (Campo de Borja, Navarre), Tempranillo/blend (Rioja, Catalonia)Non-Spanish: rosé (Rhône Valley and Provence, France), Pinot Noir (Oregon, France, New Zealand)
מרכיבים שתצטרך
יין ורדיםיין ורדים
4
מטאפאס: צלחות קטנות סנסציוניות מספרד על ידי ג ' ויס גולדשטיין. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Joyce Goldstein; food photography © 2009 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.