עוף שום
עוף שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שרי manzanilla, מרק עוף, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף פלפל לימון עם שום-להפוך עוף garlicky בקלות בתנור, דבש שום עוף תיפוף (תיפוף עוף ברביקיו), ו תנור שום קלוי עצם-בעור-על חזה עוף (Aka חזה עוף מפוצל) (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את העוף עם פפריקה, מלח, פלפל ולהניח בצד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה או רצוי במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
במחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את השום המרוסק ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך אבל לא צבעוני, 2 דקות.
מוסיפים את חתיכות העוף ומטגנים, פונה לפי הצורך, עד הזהב משני הצדדים, 5 עד 8 דקות. אתה רוצה אותם בצבע יפה מבחוץ אבל לא מבושל דרך. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה, ולאחר מכן לסדר את החלקים cazuela או אפייה צלחת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
הסר את השום המרוסק מן השמן ולהשליך. החזירו את המחבת לחום נמוך.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים בקצרה.
מוסיפים את הקורנית, עלי דפנה, שרי ומרק, מעלים את החום לגובה ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ושופכים על העוף.
אופים את העוף עד מבושל דרך, 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולהשליך את עלי המפרץ ואת הקורנית. אם מיצי המחבת דקים, מעבירים לסיר קטן ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת, ולאחר מכן לחזור cazuela.
מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
אתה גם יכול להשלים את הבישול על התנור העליון. מטגנים את השום הטחון לפי ההוראות, מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים את השרי והמרק, ומבשלים, נחשפים, עד שרוב הנוזל מתאדה והעוף רך, 15 עד 20 דקות
Spanish: rosé (Campo de Borja, Navarre), Tempranillo/blend (Rioja, Catalonia)Non-Spanish: rosé (Rhône Valley and Provence, France), Pinot Noir (Oregon, France, New Zealand)
מטאפאס: צלחות קטנות סנסציוניות מספרד על ידי ג ' ויס גולדשטיין. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Joyce Goldstein; food photography © 2009 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books LLC.