עוף שומשום ואטריות במרק פטריות
עוף שומשום ואטריות במרק פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, ג'ינג'ר, סראנו צ' ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: אטריות סובה במרק פטריות-ג'ינג'ר, אטריות סובה עם ירקות ומרק פטריות מיסו, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד.
הוראות
הסר גבעולי פטריות. פקקי פרוסה דקים; להניח כובעים בצד. להביא גבעולים, מרק, הבא 6 מרכיבים לרתיחה בסיר.
להביא 1 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים אטריות; מבשלים 3 דקות או עד לסיום.
מניחים זרעים בצלחת. הקש זרעים לשני צדי העוף.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
להוסיף בוק צ ' וי, לחתוך צדדים למטה; לבשל 3 דקות או עד השחמה.
הוסף פרוסות פטריות שמורות ופלפל פעמון. מסננים תערובת מרק דרך מסננת למחבת; לכסות ולבשל 2 דקות.
מניחים 1/2 אטריות כוס, על 1/4 כוס ירקות, ו 4 אונקיות עוף לתוך 4 קערות רדודות. כפית 1/4 תערובת מרק כוס על כל אחד.
מקשטים כל אחד עם שני פלחי לימון.