עוף של חובב שום
עוף של חובב שום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חצאים חזה עוף, שום, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו עוף של חובב שום, שום המאהב של לשפשף, ו חומוס של חובב שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, מלח כשר וסוכר יחד עד שהמלח והסוכר מתמוססים לחלוטין למלח.
שים חזה עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; יוצקים מלח לשקית עם העוף. סוחטים אוויר מהתיק ואוטמים. מקררים במשך שעה 1.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מערבבים בקערה גבינת פרמזן, פירורי לחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור; מורחים כ 1/3 מהתערובת לתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מוציאים עוף מהמלוח, מנערים עודפי נוזלים ומייבשים. מחק את המלח שנותר.
עוף מעיל עם שמן זית. מסדרים עוף על גבי שכבת גבינת הפרמזן בתבנית האפייה.
מפזרים את תערובת גבינת הפרמזן שנותרה על העוף.
מערבבים שום, מרגרינה ומיץ לימון יחד בקערה קטנה; מזלפים מעל עוף.
מבשלים חזה עוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים, 25-30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מפזרים גבינה על חזה העוף.
מחממים תנור של פטם. מבשלים עוף מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה וחומה זהובה, כ -5 דקות נוספות.