מתכון בשר חזיר עוטפת עם סלסה Tomatillo טרי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 23 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלפפון, עגבניות, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו עטיפות חזיר עם סלסה טומטילו טרי, סלסה טומטילו טרייה, ו סלסה טומטילו טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשליך קליפות ונבע מן tomatillos.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים tomatillos, מלפפון, כוסברה, מיץ ליים, 1/4 כפית מלח, ושום בבלנדר. תהליך עד קצוץ דק, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים חזיר עם כמון.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חזיר; מבשלים 3 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהמחבת; להתחמם.
7
מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף צ ' ילי ובצל. ירקות מעיל עם ספריי בישול; לבשל 4 דקות או עד בצל מתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, טורטיות חום על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
9
להחזיר חזיר למחבת; להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, ומבשלים 30 שניות או עד תערובת החזיר מחומם היטב, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
10
מחלקים תערובת חזיר באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל אחד עם על 1/3 כוס סלסה; להפשיל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.