קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות25
מגזין

עלי ענבים ממולאים בצנוברים, דומדמניות וצימוקים זהובים

עלי ענבים ממולאים בצנוברים, דומדמניות וצימוקים זהובים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עלי ענבים ממולאים אורז ודומדמניות, עלי ענבים ממולאים אורז, דומדמניות ועשבי תיבול, ו קרונית אפורה עם צימוקים זהובים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את דומדמניות וצימוקים עם רטסינה בקערה קטנה ולתת לעמוד לפחות 1 שעה, או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
אם באמצעות עלי ענבים טריים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. זרוק את העלים, לחיצה למטה כדי להטביע אותם, ו blanch עד שהם כבר לא ירוק בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מסננים מיד, לשטוף במים קרים, בעדינות לסחוט את הנוזל העודף. תניח בצד. אם משתמשים בבקבוקי ענבים, להסיר אותם מהצנצנת בעדינות כדי למנוע קריעה, ולסחוט את הנוזל העודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
4
מחממים את השמן במחבת בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את האורז, הבצל, השום, צנוברים, גרידה ומלח, מפחיתים את החום עד בינוני, ומטגנים עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים את דומדמניות וצימוקים, עם הנוזל שלהם, ומטוגנים עד הנוזל התאדה בעיקר, כ 3 דקות. (האורז לא יהיה מבושל דרך.)
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הסר מהחום ומערבבים בשמיר ועלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
בשורה התחתונה והצדדים של סיר בגודל בינוני או מחבת סאוט עם עלי ענבים קרועים או נוספים וכמה שמיר שמורות וגבעולי מנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
על הדלפק, לפרוס כמו עלי ענבים רבים, מרופד בצד למעלה, כפי שיש לך מקום.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
10
מניחים על כף תערובת האורז ליד קצה הגבעול של כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מגלגלים את תחתית העלה על המילוי. לאחר מכן לקפל את הצדדים של העלה כדי לצרף חלקית את המילוי. המשך מתגלגל כדי לסגור לחלוטין את המילוי, ויצרו גליל קצר ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
כפי שאתה למלא לגלגל את העלים, בחוזקה לארוז את dolmadakia, עלה להטות למטה, במחבת, ויוצרים מעגלים קונצנטריים עד התחתון מכוסה לחלוטין. כאשר שכבה אחת שלמה, לעשות שכבה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
המשך מלית, מתגלגל, ואריזה בחוזקה את העלים עד שכל המילוי משמש. נסה לשמור על השכבה העליונה אפילו שטוח ככל האפשר, גם אם זה לא שלם. מכסים את השכבה העליונה בשמיר הנותרים וגבעולי נענע וכל עלי ענבים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
למלא את המחבת עם מספיק מים בקושי לכסות את העלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
יוצקים את מיץ לימון על כל. משקל למטה dolmadakia עם צלחת כבדה או מחבת מעט קטנה יותר מלא חלקית עם מים. הגדר את המחבת על הכיריים ולהביא לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים עד האורז הוא רך, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
הסר, טעם dolma כדי לוודא את האורז נעשה, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
17
כאשר dolmadakia הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בזהירות לשפוך את הנוזל, לחיצה על העלים מעט כדי לחלץ את הנוזל העודף. להירגע עד מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
18
. להציג את dolmadakia במחבת הבישול שלהם אם זה אטרקטיבי, או לארגן אותם יפה על מגש.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
19
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
מאמר var
21
Type_27_data = {};
22
מאמר
23
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;