עלי ענבים ממולאים בצנוברים, דומדמניות וצימוקים זהובים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עלי ענבים ממולאים אורז ודומדמניות, עלי ענבים ממולאים אורז, דומדמניות ועשבי תיבול, ו קרונית אפורה עם צימוקים זהובים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את דומדמניות וצימוקים עם רטסינה בקערה קטנה ולתת לעמוד לפחות 1 שעה, או רצוי בין לילה.
אם באמצעות עלי ענבים טריים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. זרוק את העלים, לחיצה למטה כדי להטביע אותם, ו blanch עד שהם כבר לא ירוק בהיר, על 2 דקות.
מסננים מיד, לשטוף במים קרים, בעדינות לסחוט את הנוזל העודף. תניח בצד. אם משתמשים בבקבוקי ענבים, להסיר אותם מהצנצנת בעדינות כדי למנוע קריעה, ולסחוט את הנוזל העודף. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את האורז, הבצל, השום, צנוברים, גרידה ומלח, מפחיתים את החום עד בינוני, ומטגנים עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את דומדמניות וצימוקים, עם הנוזל שלהם, ומטוגנים עד הנוזל התאדה בעיקר, כ 3 דקות. (האורז לא יהיה מבושל דרך.)
הסר מהחום ומערבבים בשמיר ועלי נענע.
בשורה התחתונה והצדדים של סיר בגודל בינוני או מחבת סאוט עם עלי ענבים קרועים או נוספים וכמה שמיר שמורות וגבעולי מנטה.
על הדלפק, לפרוס כמו עלי ענבים רבים, מרופד בצד למעלה, כפי שיש לך מקום.
מניחים על כף תערובת האורז ליד קצה הגבעול של כל עלה.
מגלגלים את תחתית העלה על המילוי. לאחר מכן לקפל את הצדדים של העלה כדי לצרף חלקית את המילוי. המשך מתגלגל כדי לסגור לחלוטין את המילוי, ויצרו גליל קצר ועבה.
כפי שאתה למלא לגלגל את העלים, בחוזקה לארוז את dolmadakia, עלה להטות למטה, במחבת, ויוצרים מעגלים קונצנטריים עד התחתון מכוסה לחלוטין. כאשר שכבה אחת שלמה, לעשות שכבה שנייה.
המשך מלית, מתגלגל, ואריזה בחוזקה את העלים עד שכל המילוי משמש. נסה לשמור על השכבה העליונה אפילו שטוח ככל האפשר, גם אם זה לא שלם. מכסים את השכבה העליונה בשמיר הנותרים וגבעולי נענע וכל עלי ענבים נוספים.
למלא את המחבת עם מספיק מים בקושי לכסות את העלים.
יוצקים את מיץ לימון על כל. משקל למטה dolmadakia עם צלחת כבדה או מחבת מעט קטנה יותר מלא חלקית עם מים. הגדר את המחבת על הכיריים ולהביא לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים עד האורז הוא רך, 1 שעה.
הסר, טעם dolma כדי לוודא את האורז נעשה, ולאפשר להתקרר.
כאשר dolmadakia הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בזהירות לשפוך את הנוזל, לחיצה על העלים מעט כדי לחלץ את הנוזל העודף. להירגע עד מגניב לחלוטין.
. להציג את dolmadakia במחבת הבישול שלהם אם זה אטרקטיבי, או לארגן אותם יפה על מגש.
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;