עניבות פרפר עם פסטו, פטה ועגבניות שרי
עניבות פרפר עם פסטו, פטה, ועגבניות שרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, לימון, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עניבות פרפר עם עגבניות, פטה, רוטב בלסמי, פסטו Bowties עם Fetan ועגבניות, ו סטייקים עם פסטו, עגבניות וגבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים עם חצי כוס השמן בבלנדר תערובת. בהדרגה להוסיף את רבע כוס השמן הנותרת עד פסטו הוא עבה וחלק.
מחממים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 10 דקות.
לנקז את הפסטה ולהפעיל אותו מתחת למים קרים רק עד שהוא מפסיק מהביל. להקפיץ את הפסטה מסביב כדי להיפטר כמה שיותר מים ככל שאתה יכול.
לזרוק את הפסטה לתוך קערה גדולה. מערבבים את הפסטו עד הפסטה מצופה. לזרוק עגבניות שרי פטה מתפורר. לטעום את הסלט ולתבל אותו כמו שאתה אוהב עם מלח ופלפל. אתה יכול לעשות את הסלט עד כשעה לפני שאתה מגיש אותו. תראו את המלח והפלפל ממש לפני שאתם מגישים את הסלט. אם זה נראה קצת יבש, להוסיף קצת שמן זית ומערבבים אותו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;