עניבת פרפר לזרוק פסטה
פפיון עניבה פסטה לזרוק הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, זיתים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: זריקת הפסטה של פאט, פיצה פסטה לזרוק, ו ברוקולי פסטה לזרוק.
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה, הוספת 1/2 כפית. מלח למים; לנקז היטב.
מניחים פסטה בקערה גדולה, ומערבבים עגבניות, זיתים ובצל.
לטאטא יחד שמן זית, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כפית. מלח; מוסיפים לתערובת פסטה, משליכים למעיל.
בואו לעמוד 10 דקות; מערבבים בפטה.
מטבח אקספרס: תחליף 6 כפות. ויניגרט בלסמי עבור שמן זית, חומץ, שום, אורגנו. המשך לפי ההוראות.